NAJAVE

Župni zbor ima probe srijedom i petkom poslije večernje sv. mise. Pozivamo nove pjevače da se priključe župnom zboru.

Zbor mladih Hilarus ima probe utorkom u 20:30 sati, srijedom u 20:30 sati, subotom u 18 sati i nedjeljom prije večernje sv. mise. Dobrodošli su svi koji imaju sluha i dobru volju.

Ministranti svoj susret imaju subotom u 15 sati.

Liturgijska zajednica susret ima utorkom poslije večernje sv. mise.

Tamburaši probe imaju subotom u 8:30 sati.

Dječji zbor ima probe subotom u 11 sati.


Od 1. listopada imamo novi raspored sv.misa i uredovnog vremena. Večernje sv.mise od nedjelje do petka su u 18:30, a subotom u 8:00 sati. Uredovno vrijeme od utorka do petka je od 17:00 do 18:00 sati. Sveta ispovijed je nedjeljom za vrijeme sv.misa te utorkom i petkom pola sata prije sv.mise. Molimo vas za razumijevanje kada zbog drugih pastoralnih obveza nećemo biti u mogućnosti ispovijedati u navedeno vrijeme.

Obiteljska zajednica ima susret u srijedu u 19:30 sati.

Molimo one župljane koji nisu kršteni ili nisu primili ostale sakramente kršćanske inicijacije(krštenje, euharistija, potvrda), a žele to, neka se jave u župni ured radi dogovora za pripremu.

Pobožnost Križnog puta kroz korizmu imamo petkom i nedjeljom u 18:00 sati. Za vrijeme križnog puta imate priliku za ispovijed.

Župna kateheza za prvopričesnike bit će srijedom: A i B u 8.30; C, D u 9.30, četvrtkom E u 8:30, a druge škole – subotom u 10.00 sati.

Čitajte i širite ponuđeni vjerski tisak- Glas Koncila, Mali koncil, Radosnu vijest i naš župni listić!

Comments are closed.