NAJAVE

Župni zbor ima probe srijedom i petkom poslije večernje sv. mise. Pozivamo nove pjevače da se priključe župnom zboru.

Zbor mladih Hilarus ima probe utorkom u 20,30 sati, srijedom u 20,30 sati, subotom u 18 sati i nedjeljom prije večernje sv. mise. Dobrodošli su svi koji imaju sluha i dobru volju.

Ministranti svoj susret imaju subotom u 15 sati.

Liturgijska zajednica susret ima utorkom poslije večernje sv. mise.

Tamburaši probe imaju subotom u 8,30 sati.

Dječji zbor ima probe subotom u 11 sati.


Od 1. listopada imamo novi raspored sv.misa i uredovnog vremena. Večernje sv.mise od nedjelje do petka su u 18:30, a subotom u 8:00 sati. Uredovno vrijeme od utorka do petka je od 17:00 do 18:00 sati. Sveta ispovijed je nedjeljom za vrijeme sv.misa te utorkom i petkom pola sata prije sv.mise. Molimo vas za razumijevanje kada zbog drugih pastoralnih obveza nećemo biti u mogućnosti ispovijedati u navedeno vrijeme.

U ponedjeljak 12.veljače slavimo Gospu Lurdsku – Svjetski dan bolesnika. Pod večernjom svetom misom podijelit ćemo sakrament bolesničkog pomazanja starijim i nemoćnim osobama. Poslije misnog slavlja pozvani ste na prigodno druženje u župnom pastoralnom centru.

U srijedu 14.veljače je ČISTA SRIJEDA – PEPELNICA. Toga dana je obvezatan post i nemrst!

Pobožnost KRIŽNOG PUTA kroz korizmu bit će petkom i nedjeljom u 18:00 sati. Za vrijeme križnog puta vjernici će imati priliku za sv. ispovijed.

Obiteljska zajednica ima susret u srijedu u 19:30 sati.

Misne nakane za 2018. godinu počinjemo upisivati od 5. prosinca. Misne nakane moći ćete upisati za cijelu godinu, bez obzira na mjesec. Kod prvog upisa svaki vjernik može dobiti 3 termina – jednu nedjelju i dva termina svagdanom.

Molimo one župljane koji nisu kršteni ili nisu primili ostale sakramente kršćanske inicijacije(krštenje, euharistija, potvrda), a žele to, neka se jave u župni ured radi dogovora za pripremu.

Župna kateheza za prvopričesnike bit će srijedom: A i B u 8.30; C, D u 9.30, četvrtkom E u 8:30, a druge škole – subotom u 10.00 sati.

Čitajte i širite ponuđeni vjerski tisak- Glas Koncila, Mali koncil, Radosnu vijest i naš župni listić!

 

 

 

Comments are closed.