Tradicionalni adventski koncert

Na četvrtu nedjelju došašća, 18. prosinca 2022.,  održao se tradicionalni adventski koncert zbora mladih Hilarus. Misno slavlje u 18.30 sati predvodio je vlč. Mate Cikoja, naš bivši đakon, koji je tom prilikom svim okupljenima podijelio mladomisnički blagoslov.

Koncert je zatim otvorio tamburaški sastav Angelus, a nakon njega uslijedili su nastupi dječjeg zbora Djeca Bezgrešne, mješovitog župnog zbora i zbora mladih Hilarus.

Zahvaljujemo svima koji su svojim prisustvom podržali sve naše izvođače te zajedno s nama proslavili skori dolazak našega Spasitelja. Na poseban način zahvaljujemo i našem župniku, vlč. Alfredu koji je itekako zaslužan da u ovoj teškoj situaciji zajednice i dalje žive te svojim djelovanjem svjedoče evanđelje. Njega i njegovu obitelj i dalje pratimo svojom žarkom i ustrajnom molitvom!

,,Budimo dar koji će On rado otvoriti i primiti k sebi ovog Božića. Budimo srce u koje će se On rado useliti i u kojem će rado boraviti. Budimo osoba koja će ga razveseliti na ovaj rođendan!”

Ostavite komentar